Yoru-Subs
Facebook elérhetőség Indavideó elérhetőség Discord elérhetőség Torrent letöltés Patreon

Bejelentkezés

Felhasználónév

Jelszó


Nincs még fiókod?

Regisztráció

Felhasználónév

E-mail cím

Jelszó

Jelszó újra


Van már fiókod?
chat
Profilkép
DRAGON86

Vakci: Elnézést kérek, hogy ide írtam, de nem szeretem ha alaptalanul vádolnak meg. Nem is fogom hagyni sehol se.

3:04
Profilkép
DRAGON86

mormmy: Először is mindig elsőnek magam nevében írok. De mivel egy bizonyos torrent oldalra is néha feltöltök néhanapján. + Más anime fanokkal is csevegek (fórumokon, csapatoknál, discordon stb.). Így másokra is gondolok ilyen téren. De ha nagyon kételkedsz bennem, akkor menj a többi fansubcsapathoz is nyugodtan pl Dai-nál stb. Nekem mindenhol ugyanaz a nickem 99%-ban. Nekem nincs rejtett felhasználói nevem vagy 10 Nickem mint sokaknak :) Így nyugodtan mehetsz leellenőrizni hátha megtalálsz Forditok vagy csapat tagok közt. Mivel nekem egy csak hobby és nagyon alapszinten megy egy két dolog. Fordítani alapból nem tudok, csak időzíteni szoktam néha magamnak és feltöltéshez. De általában inkább mindig megyek és megkérdezem a csapatokat, ha kell egy felirat, nem sunnyogok vagy ellopom, ahogy mondod. De ha tényleg lopnám, akkor hülyébb kifogással is előállhatnák szerintem. Mint olyannal, ami igaz. De ha nem így látod, hogy két fajta anime néző van nyugodtan mond meg, hisz szabad ország vagyunk. De azért megkérlek, hogy ne vádolj olyannal, ami nem fedi a valóságot. Hacsak nincs bizonyítékod rá.

3:04
Profilkép
Sakamichi

Akkordeon meg ha icy van hogy nem lehet leszedni az indás leirást megkéne változtatni. félrevezető.

10:54
Profilkép
Sakamichi

az király. animeaddict is elkezdte de sajnos csak 2. részig. azóta behalt, pedig elég jó kis animének tünik igy két rész után már.

10:52
Profilkép
Vakci

Hali! Azok a részek a régi vezetőnél vannak, és nekem nincs hozzáférésem :(

10:51
Profilkép
Sakamichi

Üdv, a dumbbell részeit, feliratait miért nem lehet leszedni? csak az első részhez vannak linkek. Indán láttam hogy már a 4.ik részig le lett forditva.

10:49
Profilkép
Vakci

@mormmy félreértesz valamit, volt itt egy 3. Fél is és neki írtam, csak bannoltam a rákba

10:03
Profilkép
mormmy

de ez csak az én véleményem

5:45
Profilkép
mormmy

szóval azt nem tudom eldönteni hogy te most magadért beszélsz vagy mások helyett de amint láttam hogy a Vakci azt irta hogy mocskosat irnak mint te már elgondolkodtató hogy figyelembe vegyük azt amit eddig "öszintén" irtál. nah most ha képes vagy együtt müködni velünk szivesen meghalgatjuk a kivánságaidat de ha nem, nem értem mi ez a kéregetés hogy "had töltsük le a feliratot.... Szerinted ezzel eléred hogy fel legyen oldva a felirat letöltése és akkor te fogsz "lopni" ?! ugyan már ennyire mi se vagyunk bolondok.

5:45
Profilkép
mormmy

Dragon86 nincs semmiközöm hozzá de az én véleményemet is megosztom veled.

5:41